“En jij? Ben jij braaf of stout”

Ik klopte aan jou deur, midden in de nacht. Voelde hoe mijn hart sneller klopte van opwinding,
ik weet immers niet wie jij bent. Wetende dat je mij gekozen hebt geeft mij een goed gevoel.
In jou suite drinken wij de champagne die je voor mij hebt besteld, we praten, lachen en dansen. Voelen onze lichamen dichter bij elkaar komen, jou warme lippen kussen mijn nek, ga door ik ben nu even van jou. Ben jij braaf of stout? vraag jij mij, ik pak jou hand en neem je mee naar het bed. Ik trek mijn jurkje rustig voor jou uit en sta in mijn lingerie met kousen voor jou, streel mezelf als ik diep in jou ogen kijk. Ga op de stoel tegenover het bed zitten, langzaam open ik mijn benen, streel mijn lichaam, speel met mijn tepels en glij met mijn hand naar mijn slipje.
We kijken elkaar aan en lachen, we nemen nog wat te drinken…
Wil jij deze avond met mijn beleven ?

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)