Ervaring uit het verleden

In mijn vak is het belangrijk dat je de privacy van de dates niet schaadt, dus helaas ik ga geen namen noemen, maar geloof me jij kent mijn date ook. Het was zaterdagavond en ik werd opgeroepen voor een feestje in een club in Amsterdam. Gezellig, ben gek op feestjes. Ik loop de club binnen, het viel me op dat twee heren wel heel veel aandacht kregen, na nog maar eens goed kijken zie ik twee amerikaanse acteurs staan. Ik kijk rond waar mijn date is, maar keek verkeerd, jij was mijn date. Klein gniffeltje, want gebeurd mij ook niet iedere dag. Kom naast je zitten en kus je op je wang, we drinken wat en dansen de nacht door. Uiteindelijk belanden we samen in een hotel, aangeschoten en flirterig belanden we direct in bed, heerlijk dat je jezelf volledig overgeeft aan mij. Ik blijf de rest van de nacht bij jou en we genieten van elkaar. Later op de dag pak ik mijn spullen, jij slaapt nog. Ik slaap de kamer uit en ga buiten op het terras genieten van een kop koffie en nagenieten van de nacht. Helaas heeft de pers hier lucht van gekregen en had ik daar beter niet kunnen gaan zitten, want van nagenieten komt niet veel. Zeker niet als is de volgende dag in de krant sta, als zijnde het schatje van de dag. maar weet je, dit hoort er gewoon bij.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)