Even mijn prins

Soms verbaas je je echt wie er voor de deur staat. Ik was nog helemaal niet aan het werk, kwam gewoon even wat brengen voor de avond. Een hoop rurring, wat gebeurt er! Natuurlijk wil je niet altijd weten wie er binnen komt, maar dit was anders. Het was pas 4 uur in de middag, dat belooft een spannende dag te worden.

Er staat een limo voor de deur, de enige die uitstapt blijkt een bodyguard te zijn. Doe mij die maar zei ik nog, haha, toen wist ik nog niet wie ik in zijn prachtige vrolijke bruine ogen zou kijken. Na een tijdje wen je aan bepaalde mensen, qua beroemde mensen en situaties, jachten, private shopping, cadeaus etc. Maar zo af en toe ontmoet je iemand die je nog steeds een verlegen gevoel kan geven. Helaas kan ik ook nu weer niet vertellen met wie ik in die limo een blowtje rookte en een super gezellige avond heb gehad. Maar ik heb z’n broodjes gevloeld en deze men in black zie ik nog regelmatig in films, doet mij iedere keer weer lachend terug denken aan deze super gezellige verrassende avond #BLM

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)