Ziekenhuis bezoekje 2

Als een tiener met op hol geslagen hormonen huppel ik de weg van mijn werk naar huis en denk ik na over de stappen die nodig zijn om mezelf klaar te maken voor de avond. Vanavond hebben we onze tweede date en als hij half zo goed is als de eerste, staat me wat te wachten. Het was de eerste date die ik ooit met de hulp van een dating-app heb geregeld en om eerlijk te zijn waren mijn verwachtingen niet erg hoog omdat ik vind, of vond, dat dit soort dates volkomen onromantisch zijn. Maar tijdens onze eerste date hadden we ervoeren we een intense lichamelijke aantrekkingskracht. We besloten ons er op dat moment niet door te laten leiden, maar ik weet dat we vanavond de aantrekkingskracht niet meer zullen kunnen negeren. Met opzwepende muziek hard aan op mijn slaapkamer, perfectioneer ik mijn look en zoek ik mijn meest sexy ondergoed uit, als ik het huis helemaal voorbereid en opgewonden verlaat, belt hij “Ik heb een ongeluk gehad, ik lig in het ziekenhuis met twee gebroken benen. Ik heb een moment nodig om de informatie te verwerken en de drang om hem te zien wordt alleen maar sterker. “Oh, God. Natuurlijk ben ik bezorgd. Is het oké als ik je kom bezoeken in het ziekenhuis?”, vraag ik hoopvol. “Ja, alsjeblieft! Ik stuur je het adres”, reageert hij. Als ik uiteindelijk bij het ziekenhuis aan kom, is het al laat en haast ik me naar de afdeling. “Hij ligt in kamer 469, maar de bezoektijden zijn net voorbij. Je kan morgen vanaf elf uur terugkomen”, informeert de verpleegster achter de balie me vriendelijk, Ik zal hem vanavond zien. Ik ga uit het zicht van de verpleegster staan en begin een plan de smeden, als ik plots een wagen zie die is gevuld met verpleeguniformen. Zonder er verder over na te denken, grijp ik er eentje en transformeer mezelf tot een verpleegster. Met een bonkend hart loop ik nonchalant voorbij de balie en verdwijn ik snel kamer 469 in. Daar is hij, in bed liggend met beide benen in het gips. Niettemin verschijnt er een grote lach op zijn gezicht zodra hij me ziet. “Wat is er gebeurd?”, vraag ik bezorgd. “Een auto me aan”, legt hij uit met een schuldige grijns op zijn gezicht. Ik kijk hem met grote ogen aan en weet niet wat ik moet zeggen. “Het is oké, misschien kan ik voor seksuele genezing zorgen”, zeg ik voordat ik hem kus. Ik voel hoe rillingen door zijn lichaam lopen en zijn zoenen intenser, terwijl ik mijn hand met plagende bewegingen richting zijn lul beweeg. In het comfort van mijn hand laat ik zijn lul groeien, blijf ik hem zoenen. In plaats daarvan glijdt mijn hand over de ziekenhuisjurk naar beneden tot zijn knieën en beweegt onder de jurk over zijn huid weer naar boven.Terwijl zijn lul steeds harder wordt, wordt mijn kut steeds natter. Mijn grip wordt steeds strakker en mijn bekkenspieren spannen zich steeds meer aan. Zachtjes begin ik de losse huid over de stevige zwellichamen te bewegen en stel ik mijn multitasking bekwaamheid op de proef, door tegelijkertijd zijn nek met een bedreven mix van lippen en tong te kussen. Terwijl ik hem bevredig, houdt hij me in zijn armen, als wil hij mij bedanken. “Ik wil je zo graag in me”, fluister ik terwijl ik zachtjes kreun.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)